INFORMATIE

Combinatie chat van astro/medium chat, readings en horoscoop trekken. 

VERDIENSTEN: 

Chatbericht 17 eurocent

Reading1 euro 80

Horoscoop  16 eurocent

Poke . 4 eurocent


De geschatte verhouding is 75% berichten, 10% readings, 15% horoscopen. 
De betaling is vooralsnog alleen maandelijks of wekelijks in overleg.
Betaling is altijd eerste week van de maand, afhankelijk van hoe de weekenden vallen (en feestdagen) kan dat de ene keer de 2e zijn maar de andere keer de 5e. 

In het begin worden uitsluitend mensen met ervaring aangenomen, zodat er een basis ontstaat van ervaren werknemers, pas daarna zullen er nieuwe mensen aan toegevoegd worden. 
Uiteraard wordt ook van je verwacht dat je in fatsoenlijk Nederlands de klanten te woord staat. Geen straattaal, letters weglaten uit woorden, y ipv ij, surinaamse uitdrukkingen etc. Correcte grammatica, zinsopbouw en spelling. En zinnen met punten en komma's op de juiste plek. 
Het is ook geen sociale hulpwebsite. Je zit er om antwoord te geven op vragen en klanten een zinvolle invulling te geven, niet om hun problemen op te lossen. 

Beschikbaar voor alle landen, dus ook Suriname.


Vul je dus bij ervaring in dat je ervaring hebt, dan weet je ook echt waar je over praat en ben je in staat om zonder hulp aan de slag te gaan. Natuurlijk laat het bedrijf je wel zien hoe het systeem werkt, maar het is niet de bedoeling dat je dan inhoudelijke vragen moet gaan stellen als 'hoe werkt een reading', of 'hoe moet ik op dit bericht reageren'. 

Je hebt kennis van twee of meer van de volgende (of nog andere gerelateerde) onderwerpen: Tarotkaarten leggen (gewone Tarot, engelenkaarten etc.), runen lezen, paranormaal (medium), astrologie (horoscoop trekken), readings (foto reading, handlezen) etc. 

De mensen met ervaring sturen we door, dus blijkt alsnog dat je dat niet hebt, dan loop je het risico dat je later ook niet meer wordt uitgenodigd als er wél onervaren mensen worden toegelaten. 
Dus heb je er echt geen ervaring mee, vul dan gewoon 'NEE' in!

Note: heb je een email van ons gehad en al eerder dit formulier ingevuld, graag nogmaals het formulier invullen. Op basis van je aanmeldformulier vragen we namelijk je gegevens op. Zodra we die ontvangen hebben, sturen we het aanmeldformulier in naar het bedrijf en kun je via Skype contact met ons opnemen.